2017

Reclamefotografie

De sfeer van de foto is vaak bepalend voor het imago van de opdrachtgever, een imago dat aansluit bij de doelgroep, maar hoe creëer je de juiste sfeer? Of het nu gaat om een product opname of een sfeerplaat met modellen, reclame fotografie is altijd bedacht, in scene gezet, en meestal volgens een briefing van de opdrachtgever. Daarnaast moet er ook bijna altijd rekening gehouden worden met het gebruikt van tekst in beeld en vast staande beeldverhoudingen.

In een cursus van 4 lessen bij de School voor Fotografie, ben ik mijn kennis aan het uitbreiden. Zal uiteraard het eindresultaat laten zien.

2017

Serious Request

De 8 te gekke meiden zijn inmiddels geweest om samen met juf Kim een middagje te komen stralen tijdens een super gezellige shoot. Wat een te gekke leuke meiden waren dit.

Hopelijk dat ik jullie volgend jaar weer blij mag maken met een shoot tijdens de veilingmarkt.

2017

In the picture

You and Eye

Sinds 2013 is You and Eye een begrip hier in Breda. Wat begon in 1990 met een passie voor brillen, wist Edwin Sluis om te zetten naar een unieke plek waar hij ruim 20 jaar ervaring kon delen. Dit als eigenwijze, zelfstandige opticiën, waar bijzondere monturen, de beste glazen en heel veel aandacht het belangrijkste zijn.

Samen met Edwin mocht ik voor zijn website www.you-and-eye.nl een beeldverslag samenstellen om zo de klant te laten weten hoe Edwin te werk gaat.

Februari 2017

Zilveren Camera

Fotojournalist en docent SVF Ramon Mangold, heeft een dubbele nominatie in de categorie ‘Personen in het nieuws’. Ramon heeft met de serie uit zijn fotoproject “Katholiek Brabant”gewonnen. Hij ontving de prijs uit handen van Humberto Tan en Marcel Molle.

December 2016

Serious Request

Natuurlijk steunt ImiraFoto het goede doel “Laat ze niet stikken” van Serious Request ook.
Voor KBS Laurentius  had ik voor de veiling in samen werking met juf Kim Goossens een “Partyshoot” op de veilingmarkt gebracht. Deze heeft uiteindelijk €120,00 op gebracht.
De totale opbrengt van  €7777,77 hebben de kinderen van deze school op vrijdag 23 december persoonlijk bij Serious Request afgegeven op de Grote Markt te Breda.

Nu is het wachten op de 8 te gekke kids die bij mij een middagje komen stralen tijdens een gezellige shoot. De foto’s worden uiteraard getoond op de website.

 

ImiraFoto

Colinda Boeren
06 51 934 551
imirafoto.nl@gmail.com

Colinda fotografeert in opdracht van particulieren en bedrijven, op locatie en in de studio.

ImiraFoto

Studio (uitsluitend op afspraak)
Gasthuisvelden 11
4811 VX  Breda